Opleiding Stappenplan naar een bloeiende praktijk

Home » Opleidingen » Opleiding stappenplan naar een bloeiende praktijk

Stappenplan naar een bloeiende praktijk 

ism Karine Van Oosterbos

 

Over de opleiding

Dit traject bestaat uit een stappenplan met 6 modules, waarbij zowel gewerkt wordt op voelen, denken en doen. Je leert je kapiteinspet op te zetten, krijgt handvaten voor jouw financiële wensen, ontdekt waar je zelf tegenaan loopt, hoe je moeiteloos cliënten kan aantrekken, waar jij oprecht blij van wordt en vooral hoe jij een bloeiende praktijk uitbouwt. Zo ervaar jij de vrijheid van een walk the talk lifestyle.

Het traject omvat blended learning (zelfstudie en online lesmomenten), een stappenplan met 6 maanden ondersteuning, een werkboek (online invulbaar), tutorials, oefeningen & templates, een mastermind FB-groep, een ondernemerstest met feedbackgesprek en 1 jaar toegang tot het lesplatform. 

Het traject bestaat uit 6 modules:
Stap 1: Wie ben jij als ondernemer?
Stap 2: Herken jouw saboteurs
Stap 3: Positioneer jezelf als expert
Stap 4: Leer verbindend verkopen en wees zichtbaar
Stap 5: A goal without a plan is just a wish
Stap 6: Jouw toolbox

Heb je vragen over deze opleiding?

Over de trainer

Karine Van Oosterbos startte haar loopbaan in HR en deed ervaring op binnen zowel rekrutering, competentiemanagement, assessments, coaching, training en outplacement. Deze bagage versterkte ze gaandeweg met een postgraduaat recruitment, search and selection, een langdurige coachingopleiding, een vierjarige opleiding psychotherapie en een certificatie in de Career Fitness Profiler. In 2007 startte Karine haar eigen bedrijf, waarin ze zich richt op therapie & coaching, opleidingen en HR-oplossingen in bedrijven. Als business mentor begeleidt ze ondernemers en in bedrijven coacht Karine voornamelijk op het niveau van kernmanagement, directie en CEO. Het motto van Karine is “Durf kiezen” en daar besteedt ze binnen de job van Life Coach dan ook vooral aandacht aan.

Karine Van Oosterbos

Betaal met opleidingscheques of KMO-portefeuille

Arbores is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Je bent dus zeker van kwaliteit en kan betalen: