Mijn verhaal

Home » Mijn verhaal

Meebouwen aan succes en geluk. Zorgen dat het plaatje klopt. Mensen helpen om boven zichzelf uit te stijgen. Dat is de rode draad in mijn verhaal.

Van gecertificeerd coach…

Sinds 1993 bouwde ik een ruime ervaring op, zowel in de privé- als in de openbare sector. Na een job in het onderwijs startte ik als opleider. De laatste 14 jaar werkte ik bedrijfscoach en opleidings- en selectieverantwoordelijke. Het is in deze HR-functie dat mijn passie voor coaching ontstond en die is met de jaren alleen maar gegroeid. Ik volgde tal van trainingen. Een schot in de roos: vanuit mijn ervaring slaagde ik erin om mensen te begeleiden naar een gelukkiger, succesvoller leven met pure, no-nonsense coaching. De bonus? Ik kreeg er zelf energie van!

Lang twijfelde ik niet: ik volgde een opleiding tot gecertificeerd coach en startte Arbores.

Tot loopbaanbegeleider…

Al snel stelde ik vast dat het leeuwendeel van mijn coachees worstelde met hun loopbaan en vaak met een burn-out. Om hen nog beter te helpen, volgde ik een opleiding tot stress- en burn-outcoach en loopbaanprofessional. En daar bleef het niet bij.

Lily houdt je een spiegel voor en durft je confronteren op een positieve manier. Ik voelde me geen nummer bij haar coaching: ze engageerde zich en had duidelijk het beste met me voor. – I. Raemaeckers

En studiekeuzebegeleider

In loopbaan- en burn-out coaching merkte ik dat het vaak al foutloopt bij de studiekeuze. En dat is logisch: een foute studiekeuze bepaalt mee je loopbaan en leidt vaak tot een job die niet aansluit bij je talenten, met alle gevolgen van dien. Om die oorzaak weg te nemen, volgde ik een bijkomende opleiding tot studiekeuzebegeleider.

Bel mij 0486 67 50 41