Opleidingen

Home » Opleidingen

Om je professionele competenties verder te ontwikkelen, kan je loopbaanbegeleiding of burn-out coaching inzetten. Daarnaast kan je bij Arbores ook opleidingen volgen. Voor sommige opleidingen werk ik samen met een aantal professionele trainers. Heb je vragen over een opleiding of wil je je graag inschrijven? Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!


Stappenplan naar een bloeiende praktijk 

Karine Van Oosterbos

Je krijgt handvaten voor jouw ondernemersdroom, ontdekt waar je zelf tegenaan loopt, hoe je moeiteloos cliënten kan aantrekken, waar jij oprecht blij van wordt en vooral hoe jij een bloeiende praktijk uitbouwt.

Lees hier meer over deze opleiding.


Business coaching 

Karine Van Oosterbos

Wil je graag groeien met je bedrijf? Wil je graag een stapje verder gaan, meer naamsbekendheid creëren en met de juiste doelstellingen werken? Dan is business coaching zeker iets voor jou! 

Lees hier meer over deze opleiding.


Van idee naar actie

Birgit Hoeree 

Ervaar je chaos in je hoofd? Loop je over van de ideeën voor de groei van je bedrijf? Beleef je je dromen in je hoofd? Verlang je naar een haalbaar plan en een partner die naast je stapt om je dromen waar te maken? Ben je een solopreneur of bedrijfsleider van een kleine KMO? Birgit leert jou hoe die dromen en ideeën om te zetten naar een plan en kom hiermee in actie!

Lees hier meer over deze opleiding.


Tackle de chaos in je bedrijf

Birgit Hoeree 

Ervaar je chaos in je bedrijf? Loop je achter de feiten aan in je administratie? Maak je je beloftes niet waar? Verlang je naar structuur, overzicht, rust en tijd? Weet je niet waar te beginnen? Ben je een solopreneur of bedrijfsleider van een kleine KMO? Birgit leert jou hoe die chaos om te zetten naar structuur, focus en rust!

Lees hier meer over deze opleiding.

 

Heb je vragen over

deze opleidingen?

Betaal met opleidingscheques of KMO-portefeuille

Arbores is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Je bent dus zeker van kwaliteit en kan betalen: