Aanbevolen door tevreden klanten

Home » Aanbevolen door tevreden klanten

Ik kwam bij jou voor loopbaanbegeleiding omdat ik me niet goed voelde in mijn job door vooral het gebrek aan waardering. Ik zat diep en het deed deugd te weten dat er toch mensen zijn die in me geloofden. Mede dankzij jou heb ik toen de stap durven zetten om een punt achter deze tewerkstelling te zetten. Na een tijdelijke tewerkstelling heb ik het geluk gehad vrij snel opnieuw op een nieuwe vaste betrekking te botsen. Bovendien heb ik de kans gegrepen om voor een hogere functie te solliciteren.  Ik heb hier hard voor moeten werken, maar ik ben als beste kandidaat uit de selectie gekomen. Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds dankbaar voor het traject dat ik toen samen met jou heb afgelegd. Zonder dit, had ik niet gestaan waar ik vandaag sta. En dat in een job die ik graag doe. - F. D.

Dank je voor de uitstekende begeleiding ! De communicatie was perfect en alles was op maat van mijn situatie. - Serge V.D.

Lily is een topvrouw die goed kan luisteren, veel geduld heeft en je zelfvertrouwen geeft. Ze is duidelijk in haar communiceren en de mogelijkheden (in wat kan en wat niet kan). Ik heb geleerd dat ik voor mezelf meer moet opkomen en dingen moet beginnen doen die ik leuk vind...dat wist ik diep vanbinnen al maar het zo sterk horen vertellen, doet veel meer. - V. R.

Enorme bereidheid om te luisteren naar je verhaal. Lily begeleidt je naar bepaalde stappen, zodat je ze uiteindelijk zelf kan zetten en beslissen. Top madam. - Peggy D. 

Ik ben enorm blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Vanaf de eerste momenten voelde ik een enorm goede klik en had ik eindelijk het gevoel ‘dat is misschien wel eens de vrouw die mij goed gaat kunnen helpen’. Je straalt warmte, maar tegelijkertijd ook professionaliteit uit. Je weet heel goed waar je mee bezig bent! Laat ik je aanpak rustig, maar resultaatgericht noemen. Elke keer legde je duidelijk uit waaraan ik me tijdens de sessie kon verwachten. Er zit een duidelijke structuur in je sessies en dat is echt wel iets wat ik nodig heb. Je was altijd voorbereid, ik voelde me geen nummer. Dank u om ECHT met mij bezig te zijn! Door de sessies ken ik mezelf veel beter. Zonder jouw expertise was ik zeker nog niet de persoon die ik vandaag terug ben. - E. De Decker

Lily is een hele lieve vrouw waarbij ik me onmiddellijk veilig voelde. Ze communiceert eerlijk en duidelijk, en maakt ook tijd voor het persoonlijke/emotionele aspect. - anoniem

Lily gaf me vele inzichten over het werk dat ik graag wil doen. Ze liet me inzien dat ik goed bezig ben in wat ik doe en haalde mijn sterke punten naar boven zodat ik terug meer zelfvertrouwen kreeg. Ze deinsde er echter niet voor terug om me op een zeer correcte manier te laten inzien wat mijn zwaktes zijn en hoe ik die toch positief kan gebruiken. Lily luisterde eerst zeer geconcentreerd naar mijn verhaal, niet alleen op professioneel vlak maar ook persoonlijk. Zo kreeg ze een goed beeld van wie ik ben en kon ze aan de slag. Ze stelde gerichte vragen zodat ik me begrepen voelde. Het heeft me veel deugd gedaan en ik sta nu verder dan voordien. Ik heb lily dan ook al vaak aangeraden aan vrienden/kennissen die aangeven dat ze even in een dip zitten op werkgebied. Lily is een vrouw met veel inzichten en ze gebruikt deze ten volle. Heel betrouwbaar, bij haar kan je alles vertellen en ze oordeelt nooit . Ze neemt je hele verhaal mee in haar verwerking en buigt alles heel positief om. - Britt R.

Sterke punten bij mezelf kunnen ontdekken. Een onderscheid maken tussen ergens wel goed in zijn, maar geen energie van krijgen en zaken waar je wel energie van krijgt. Heeft mij inzicht gegeven in welke richting ik het beste ging, maar ook wat ik zeker moest vermijden. - Ellen B.

Leren reflecteren op een moment wanneer emoties zijn uitgedoofd. Leren inzien wat haalbaar en niet haalbaar is op dit moment. Jezelf veerkracht bieden, confrontatie en begrip zijn de enige sleutel om een stap verder te kunnen zetten. - Clodine M.

Ik heb een heel fijne samenwerking gehad met Lily en ze heeft me echt geholpen met goede keuzes te maken voor de toekomst. - Magali S.

Ik voelde me ongelukkig bij mijn werksituatie maar wilde na 35 jaar werken bij dezelfde werkgever niet veranderen van werkgever. Door de gesprekken heb ik beter kunnen nadenken, de overwegend positieve punten opnieuw beter kunnen zien en een nieuwe richting gevonden voor mezelf bij dezelfde werkgever. Ik ga nu opnieuw tevreden werken en ben heel tevreden met mijn beslissing om de loopbaanbegeleiding in te schakelen. - Chantal V.

Lily luistert en gaat in op wat je zegt. Je krijgt de tijd om alles te vertellen en te bekijken hoe dingen anders kunnen. Je krijgt ook tips mee. Ze stimuleert je als ze iets goed ziet. - Siska B.

Het heeft me verder gebracht dan dat ik voor de start van de loopbaanbegeleiding stond. Blij dat er hiervoor ruimte en tijd kon vrijgemaakt worden.  - Linda H.

Je krijgt niet zomaar een boeiende carrière en een gelukkig privéleven. Het is een uitdaging maar mag geen opgave worden. De meest succesvolle mensen laten zich begeleiden en Lily maakt die begeleiding toegankelijk voor iedereen. Haar aanpak is heel persoonlijk en discreet. Voetjes-op-de-grond coaching vanuit een ruime ervaring. Aanbevolen! – T. Rottiers

Lily houdt je een spiegel voor en durft je confronteren op een positieve manier. Ik voelde me geen nummer bij haar loopbaancoaching: ze engageerde zich en had duidelijk het beste met me voor. – I. Raemaeckers

Ik kon het niet beter treffen! Je straalt rust en warmte uit en weet goed wat je doet. Je helpt me om sterker in mijn schoenen te staan en meer zelfvertrouwen te krijgen. Bedankt daarvoor! – M. Op de Beeck

Je begeleidde me zonder te forceren, aangenaam en toch to the point. Je luisterde echt en ondersteunde me waar ik dat nodig had. Dankjewel. – I. Van den Broeck

Lily’s unieke meerwaarde ligt in wie ze is. Open, degelijk en onbevooroordeeld. Haar rustige uitstraling geeft vertrouwen. – W. Geerts

Bel mij 0486 67 50 41