Waarom ik doe wat ik doe?

Ja, deze vraag krijg ik wel vaker.

Wel… Omdat het al lang mijn droom was om als zelfstandige aan de slag te gaan. Omdat ik ontzettend veel energie haal uit coaching. En omdat ik het fijn vind om anderen te helpen en te ondersteunen in hun zoektocht naar (professioneel) geluk.

We brengen zooooveel tijd door op ons werk, dat het echt wel belangrijk is dat je job je voldoening geeft en bij je past. Ik hoor zo ontzettend vaak van klanten dat ze hun job al jaaaaaren tegen hun zin doen. Dat ze het gevoel hebben dat ze geen waardering krijgen, dat ze weten dat ze veel meer (of andere) zaken in hun mars hebben. Dat ze dromen hebben die ze niet proberen of durven te verwezenlijken. Dat ze ongelukkig zijn…

Hoe zou het zijn moest jij je droomjob hebben?

Hoe zou het zijn moest jij al je talenten kunnen inzetten elke dag? Hoe zou het zijn moest je op professioneel vlak gelukkiger zijn? Juist ja, dan ben je ook privé gelukkiger want dat straal je uit en dan creëer je voor jezelf meer work-life balance.

Waarom ik dus doe wat ik doe?

Omdat de job van loopbaancoach/burn-out coach/studiekeuzebegeleider mij veel voldoening geeft. En die voldoening die haal ik uit tevreden klanten. Klanten die aan het einde van hun loopbaanbegeleidingstraject weer licht aan het einde van de tunnel zien. Die weer de moed hebben om aan de slag te gaan, weer de energie hebben om er tegenaan te gaan en na het laatste gesprek met een smile naar buiten gaan.

Want je kan anderen of bepaalde situaties soms niet veranderen, maar je kan wel altijd aan jezelf werken én je visie aanpassen waar nodigJe hebt altijd een keuze. De keuze om niet bij de pakken te blijven zitten.

Welke keuze maak jij? Denk er eens over na…

Heb je vragen over loopbaanbegeleiding, burn-out coaching,…?

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Deel op: