Loopbaanbegeleiding: jouw weg naar een gelukkiger leven!

Beeld je eens in…

Het is 6u ‘s ochtends. Je wekker loopt af. Je hebt goed geslapen en springt uit bed. Je bent goedgezind en je maakt je snel klaar om vervolgens al fluitend naar je werk te gaan. Je hebt geen file of oponthoud onderweg. Collega’s begroeten je met de glimlach. Je baas is blij je te zien. Je begint met volle moed aan je dagtaak, die qua werkdruk, inhoud en volume volledig haalbaar is. Je kan je talenten gepast inzetten en hoeft haast niets tegen je zin te doen. Aan het einde van je werkdag kijk je tevreden terug op je prestatie en als klap op de vuurpijl krijg je er nog een bedankje en een complimentje bovenop van je baas. Je keert tevreden naar huis.

Herkenbaar? Of toch niet?

Uiteraard is het leven geen sprookje, maar een minimum aan levenskwaliteit mag je jezelf wel gunnen. Zeker als je weet dat je per week gemiddeld meer uren op je werk doorbrengt dan thuis.

Loopbaanbegeleiding, iets voor jou? 

 • Heb je veel meer in je mars en kan je je talenten niet (op de juiste manier) inzetten?
 • Wacht je al jaren op een schouderklopje of een complimentje?
 • Krijg je onvoldoende vertrouwen?
 • Is je werkdruk vreselijk hoog?
 • Heb je totaal geen energie en geen fut meer?
 • Maakt de sfeer op je werk je ziek?
 • Is de balans tussen je werk- en privéleven zoek?

Heb je één of meerdere keren “ja” geantwoord?

Dan kan loopbaanbegeleiding jou zeker helpen om je carrière een nieuwe boost te geven!

Loopbaanbegeleiding in 5 stappen

 1. Wie ben je: we bespreken jouw situatie en verwachtingen, bepalen het doel van jouw loopbaanbegeleiding en werken een aanpak op maat uit
 2. Wat kan en ken je: welke opleidingen heb je gevolgd, welke ervaringen heb je
 3. Wat wil je: wat vind jij belangrijk, wat geeft jou energie
 4. Wat zijn je opties: je job afstemmen op wat jou motiveert of een nieuwe job zoeken binnen of buiten je organisatie
 5. Bereik je doel: moet je daarvoor solliciteren, dan geef ik jou tal van tips en tricks mee

Dankzij loopbaanbegeleiding heb je een beter zicht op wat je nodig hebt om gelukkiger te worden op professioneel vlak en sta je sterker in je schoenen om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Waarom Arbores? 

Het aanbod aan loopbaancentra is groot en het is moeilijk het bos door de bomen te zien. Ik kan je alvast meegeven dat ik sta voor waarderende en resultaatgerichte no-nonsense coaching. Lees even mijn verhaal en de feedback van tevreden klanten, zo krijg je een duidelijker beeld van wie ik ben en wat je mag verwachten.

Bij Arbores kan je loopbaanbegeleiding volgen in Boom (hier help ik jou graag verder) én ook in Hasselt bij collega Bieke Buedts.

Bovendien is Arbores een erkend loopbaan- en opleidingscentrum. Je bent dus zeker van kwaliteit en kan betalen met loopbaancheques. Voor een traject van 8u loopbaanbegeleiding betaal je dan slechts 80 € (ipv de reële waarde van 1100 euro).
Opleidingen kan je betalen met opleidingscheques, werkgevers kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille en zo tot 40% besparen.

     

Ook voor studiekeuzebegeleiding en burn-out coaching en preventie kan je bij Arbores terecht.

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Contacteer mij gerust voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, ik help je graag verder.

Want zeg nu zelf, wat heb je te verliezen…?

Graag tot binnenkort!

Lily

Deel op: