Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opleiding ‘Burn-out herkennen en voorkomen’

29/01/2019 @ 10:00 - 26/02/2019 @ 13:30

300€ (excl. BTW)

De laatste jaren is de werkdruk overal steeds vergroot. Ook de grotere eisen en verwachtingen vanuit verschillende hoeken, maken dat de meesten onder ons meer en meer werkdruk ervaren. Een burn-out loert vaak om de hoek…

Voor wie?

Wil je weten hoe je een burn-out herkent? En wil je een burn-out voorkomen bij jezelf of bij je collega’s? Deze opleiding richt zich tot iedereen (vb. HR-medewerkers, preventieadviseurs, vertrouwenspersonen, enz.) die bewust wil omgaan met tijd en werkdruk en de work-life balance wil bewaken en/of herstellen. Dit kan zijn nav een burn-out of ter preventie van een burn-out. Ook voor partners van wie burn-out heeft, is deze opleiding zeker geschikt.

Wat leer je?

In deze opleiding krijg je informatie en tips rond het herkennen, voorkomen en remediëren van burn-out. Je krijgt ook tips, werkmethodes en inzichten mee om handiger en efficiënter om te gaan met je jobinhoud, met je planningen en met je persoonlijke beleving van werkdruk.

Deze opleiding reikt 7 praktische doe-het-zelf strategieën aan:

  1. Plan en organiseer je leven slimmer.
  2. Stop met uitstellen, leer delegeren.
  3. Ontdek je talenten en zet ze voluit in .
  4. Ga bewust om met sociale media en e-mail.
  5. Bewaak je grenzen en je perfectionisme.
  6. Breng orde in de chaos en rust in je leven.
  7. Leer jezelf en anderen waarderen.

Hoe?

Je krijgt praktische werkwijzen en tips waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. De opleiding is interactief, je werkt met cases, voorbeelden en oefeningen. De aanpak is coachendconstructief en waarderend.

Resultaat?

Je wapent jezelf tegen burn-out, je gaat aan de slag met je inzichten, je leert van elkaar én motiveert anderen met o.a. een buddysysteem. Indien nodig kan je nadien ook nog beroep doen op de gerichte burn-out coaching, deze sluit perfect aan bij de opleiding.

Praktisch

Deze opleiding gaat door op dinsdag 29 januari, 12 februari en 26 februari 2019, telkens van 9u tot 12u30. Je betaalt 300 euro per persoon (excl. BTW) voor de 3 voormiddagen, incl. syllabus, deelnamecertificaat, drank en hapjes.

Aan deze opleiding kunnen maximaal 6 personen deelnemen, er is dus extra aandacht voor jouw persoonlijke situatie en vragen.

Wens je een opleiding in je bedrijf of school te organiseren, contacteer mij dan voor meer vrijblijvende info.

Indien je aan de voorwaarden voldoet, dan kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille (bespaar tot 40%) of van de opleidingscheques.

 

Schrijf in

Deel op:

Gegevens

Begin:
29/01/2019 @ 10:00
Einde:
26/02/2019 @ 13:30
Kosten:
300€ (excl. BTW)

Locatie

Arbores – Boom
Antwerpsestraat 60
Boom, 2850 België
+ Google Maps

Organisator

Lily Verbiest
Telefoon:
0486 67 50 41
E-mail:
info@arbores.be
Site:
https://arbores.be
Deel op: