Opleiding tot narcismecoach

Home » Opleidingen » Opleiding tot narcismecoach

Opleiding tot narcismecoach

ism Nelly De Keye

Over de opleiding

Had jij privé of professioneel met narcisme te maken, maar heb je je verwerkingsproces inmiddels achter de rug? En is het jouw passie om anderen te helpen? Dan is de opleiding tot narcismecoach misschien iets voor jou.

Je hebt genoeg maturiteit om mensen te helpen die geconfronteerd worden met narcisme en dus met relatie-, gezins- of professionele problemen. Je hebt een opleiding tot coach gevolgd of bent bereid om die te volgen. Je bent zelfstandig ondernemer of bereid om dat te worden en je neemt zelf initiatief als co-ondernemer. Je hebt of huurt een verzorgde ruimte om klanten te ontvangen. Je deelt de visie van Narcismecoach.be en Je wil actief meewerken aan preventie door de verspreiding van kennis over narcisme.

Je krijgt een grondige opleiding van 21 maanden waarin je leert wat narcisme is en hoe je mensen begeleidt. Er zijn 6 opleidingsdagen, intensieve stages en begeleiding. Vanaf de start kan je assisteren bij infoseminars, trajecten en andere events. Nadien leer je hoe je die zelf organiseert en na 5 maanden kan je zelf aan de slag met privécoaching.

Heb je vragen over deze opleiding?

Over de trainer

Nelly overwon narcisme in een familiale, partner- én professionele context. En ze is het levende bewijs dat je daar sterker uitkomt. Na opleidingen NLP, coaching en training helpt ze nu anderen om de valkuilen te omzeilen en die positieve weg te gaan.

Nelly volgde tal van opleidingen om jou te helpen narcisme te verslaan.

Als NLP Master Practitioner doorgrondt ze gedrag en weet ze hoe het te veranderen. Als Master Coach leeft ze zich vlot in jouw situatie in, vertelt ze jou waar je staat en waar je uitweg ligt. Als erkend trainer helpt ze jou en de andere deelnemers om van elkaar te leren en zo sneller te groeien.

Nelly De Keye

Betaal met opleidingscheques of KMO-portefeuille

Arbores is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Je bent dus zeker van kwaliteit en kan betalen: