Opleiding efficiëntiejunkie

Home » Opleidingen » Opleiding efficiëntiejunkie

Opleiding efficiëntiejunkie

ism Birgit Hoeree

 

Over de opleiding

Ben jij een drukbezette ondernemer die verlangt naar meer tijd en energie voor de zaken die er écht toe doen? Wil je ondergedompeld worden in de wereld van een efficiëntiejunkie? Dat kan!

Je transformatie start tijdens het gratis efficiëntiegesprek waarbij Birgit bekijkt welke mogelijkheden ze voor je ziet. In de aanloop naar de efficiëntiescan, word je je reeds bewust van je tijd- en energieverlies.

Tijdens de efficiëntiescan toon jij Birgit jouw wereld van chaos, stress, rushen,…
De scan bestaat uit 2 live sessies in jouw bedrijf en tussentijdse opvolging via mail.

Op het einde van die scan kan je weer dromen van écht genieten van je vrije tijd en Q-time met je gezin en familie.

Enkele dagen na de efficiëntiescan wordt een online opvolgsessie gepland om je verder op weg te helpen om die extra stappen te zetten naar een efficiëntiejunkie.

Dankzij haar ruime ervaring, biedt Birgit je een aanpak op maat waardoor je stappen zal zetten naar efficiënt ondernemen.

Herken je dit?

  • Je hebt een uitpuilende mailbox, taken geraken niet afgevinkt, je agenda is één grote chaos.
  • Je volgt meerdere projecten & medewerkers op, maar je verliest het overzicht.
  • Je wil een systeem en structuur in je dagbesteding, maar weet niet hoe hiermee te starten.

Wat je onder meer zal ontdekken bij deze efficiëntiescan:

  • Welk systeem past bij jou om je to do’s in 1 overzicht bij te houden?
  • Hoe organiseer je een overzichtelijke agenda met ruimte voor de écht belangrijke zaken?
  • Welke methode pas je toe om je mailbox leeg te maken én te houden, zonder 1 mail te missen?

Birgit heeft haar jarenlange ervaringen, inzichten en gevolgde opleidingen in een unieke methode vervat. Haar methode zorgt ervoor dat je zelf geen uren moet besteden om het zelf uit te zoeken en biedt jou een aanpak op maat.

Heb je vragen over deze opleiding?

Over de trainer

Birgit Hoeree is fulltime alleenstaande mama, zaakvoerder van B-SPOC en oprichtster van de Efficiëntieacademie. Haar grootste passie is het coachen van drukbezette ondernemers bij hun zoektocht naar meer tijd en energie. 

Reeds in haar jeugdjaren was ze een ‘krak’ in het plannen van haar huistaken en lessen. Na de schoolstudie trok ze naar de kleedkamer van de sportzaal en studeerde ze tot de training begon. Eens ze aan de UGent zat, zag ze meteen in dat, mits een goede planning, ze in alle rust de examenperiode in kon gaan.

Tijdens haar eerste werkervaring als audiologe in AZ St-Lucas Gent, merkte ze dat ze veel interesse had in de organisatie van de dokterspraktijk. Ze nam de organisatie en verhuis succesvol op. Ze besefte op dat moment absoluut nog niet dat ze van haar passie haar beroep zou maken.

Verschillende jobs, vele jaren en een bore-out later kwam ze tot de conclusie dat ze veel nood heeft aan continue uitdaging en afwisseling, maar dat ze wél steeds voldoening krijgt van het optimaliseren van processen, structuur aanbrengen, standaardiseren,… Ze volgde workshops en opleidingen, nam ontslag en werd zelfstandige!

Birgit heeft haar eigen methode ontwikkeld ontstaan uit ervaringen, inzichten, opleiding, lectuur,… Momenteel biedt ze haar efficiëntiescan aan onder de vorm van 1-1 coaching, dé manier om een échte efficiëntiejunkie te worden!

Birgit Hoeree

Betaal met opleidingscheques of KMO-portefeuille

Arbores is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Je bent dus zeker van kwaliteit en kan betalen: