Opleiding Succesvol ondernemen voor vrouwen

Home » Opleidingen » Opleiding Succesvol ondernemen voor vrouwen

Binnen het thema "Succesvol ondernemen voor vrouwen" biedt Isabel 2 opleidingen aan:  

Opleiding “The professional Goddess journey”

Over de opleiding

De opleiding gaat over jouw reis naar vrouwelijke identiteit in zakelijk succes. Succesvol ondernemen, winstgevende zakendoen of inspirerend leidinggeven vraagt veel van een mens. Voor vrouwen is het extra moeilijk om zichzelf te kunnen zijn in een nog steeds vrij mannelijke, zakelijke en professionele omgeving. Vrouwelijk ondernemerschap of met vrouwelijke hand een team leiden wordt vaak meewarig bekeken als soft, traag en niet effectief. Terwijl vaak het omgekeerde blijkt. Meer en meer vrouwen stappen succesvol de zakenwereld in maar voeren een innerlijke strijd. Gecombineerd met een vaak druk persoonlijk leven raken ze verwijderd van zichzelf. Met als gevolg het verlies van energie en drive. Via masterclasses, workshops, lezingen, trainingen of onvervalst plezier maken wil de Professional Goddess Project vrouwen verbinden die succesvol (willen) zijn in hun professionele hoedanigheid maar die dat vooràl willen bereiken zonder zichzelf daarin te verliezen.

Doelgroep

Vrouwen die ondernemer zijn of een team leiden en die zich de vraag stellen of wat ze doen matcht met wie ze zijn.
Vrouwen die ondernemer zijn of een team leiden en die worstelen met hun authenticiteit en vrouw-zijn binnen hun professionele realiteit.
Vrouwen die zich (soms) de vraag stellen “En ik dan?”, wanneer people manager zijn (té) veel energie opslorpt.
Vrouwen die behoefte hebben aan me-time, aan goeie gesprekken met gelijkgestemden en de conversatie met zichzelf willen aangaan.
Vrouwelijke ondernemers voor wie voluit kiezen voor ondernemen op persoonlijke weerstand botst (bv. van bijberoep naar hoofdberoep).

Bootcamp voor de (solo)-ondernemer met een missie 

Over de opleiding

We vertrekken vanuit jouw business(idee). Van daaruit concretiseren we dit idee naar een product of dienst dat “verkoopbaar” is. We ontdekken de rode draad tussen jouw businessidee en jezelf als persoon met al je ervaring, kennis en identiteit. We verwoorden jouw product of dienst naar iets dat jouw klanten willen kopen. We maken een eerste aanzet naar teksten voor je website, Facebook Pagina, LinkedIn profiel… en last but not least… we testen jouw business idee bij potentiële klanten. Klaar om uit je comfortzone te komen en snelheid te maken?

Doelgroep

Ondernemende professionele godinnen die starten of willen starten of al gestart zijn (hoofd- of bijberoep) met het ondernemen vanuit een buikgevoel, in veel gevallen dus met een missie die sterk bij zichzelf staat.

Vrouwen die ondernemen of willen ondernemen vanuit een droom, vanuit een passie. Vrouwen die geloven dat wat zij te vertellen hebben de wereld een stukje mooier kan kleuren en mensen beter kan maken.
Godinnen die zich vragen stellen of zij het wel waard zijn om geld te vragen voor de expertise die ze aanbieden? Zijn zij wel de expert die deze klanten nodig hebben?
Ondernemende vrouwen die het idee van winst maken met hun missie een beetje “vies” vinden maar tegelijkertijd wel de noodzaak voelen om met hun bedrijf in hun dagdagelijkse behoeften te kunnen voorzien.

Heb je vragen over deze opleiding?

Over de trainer

De passievolle mens achter het teamlid, de leidinggevende of de ondernemer is steeds het epicentrum van de activiteiten van Isabel. Ze gelooft immers oprecht dat mensen met de juiste passie en talenten de rol van hun leven kunnen spelen waardoor ze snelheid en groei veroorzaken. Groei voor zichzelf en groei voor de organisatie waarvoor ze werken of waarvan ze zelf bezieler zijn. Isabel wil daarom een partner zijn voor leidinggevenden die samen met hun medewerkers “snelheid” willen maken en “wendbaar” willen zijn. Daarbij steeds vertrekkend vanuit de kracht en passie van héél het team, inclusief die van zichzelf. Isabel wil eveneens een katalysator zijn voor (startende) ondernemers die vanuit een vurige passie en expertise willen (blijven) ondernemen zonder het vuur in zichzelf te laten doven. In het bijzonder wil Isabel met het project “The Professional Goddess Project” een baken zijn voor onderneemsters en vrouwelijke leidinggevenden die dagdagelijks een evenwicht proberen te vinden tussen hun zakelijke ambities en uitdagingen aan de ene en hun eigen identiteit, persoonlijkheid, dromen en verwachtingen aan de andere kant.

Isabel Verhaert

Betaal met opleidingscheques of KMO-portefeuille

Arbores is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Je bent dus zeker van kwaliteit en kan betalen: